Grundkurs i Livsmedelshygien
Boka nu!
2495:- per deltagare
(På angivet pris tillkommer 25% mervärdesskatt)
Grundkurs i Livsmedelshygien
Vikten av att våra livsmedel håller god kvalitet och att spårbarhet och redlighet kommer högt upp på menyn i sammanhanget är självklara ingredienser när målet är god Matsäkerhet och Livsmedelshygien.
Kursen bygger på branschriktlinjer samt Livsmedelsverkets och SAMS kursplan.
Målgrupp:
Grundkurs i Livsmedelshygien vänder sig till alla som jobbar med öppna livsmedel och som saknar aktuell hygienutbildning eller behöver förnyade kunskaper.
Mål:
Kursen skall ge grundläggande kunskaper om livsmedelshygien och tar upp följande områden:
Mikroorganismer: Förekomst och Egenskaper
Matförgiftningar: Orsak, Omfattning, Ansvar, Hur förebygger vi?
Hygien: God hygien på arbetsplatsen/Personlig Hygien samt Rengöring av Redskap och Lokaler
Skadedjur: Förekomst, Orsak, Risker– Hur förebygger man?
Egenkontroll: Hur jobbar man med kontrollprogram och system för Matsäkerhet i din verksamhet?
Lagstiftning: Vem bestämmer och kontrollerar att vi följer lag och vårt arbete med Matsäkerhet?
Anmäl dig till aktuell kurser här
Miljö & Säkerhetsgruppen i Nässjö AB
Framtidsvägen 1
571 38 Nässjö
070-641 12 46